Doček Nove godine u Novom Sadu uz trubače

Nova Godina je najiščekivaniji dan u godini. Za mnoge. 

I dan za svođenje bilansa, veselje, opuštanje. Da se ostave i zaborave sve loše strane i okrene novi lepši list. 
A ko bi mogao da vas bolje razgali, razbudi i donese osmeh na lice od trubača?

Trubači svojim ulaskom i nezaboravnim zvukom u ponoć čine ove trenutke nestvarnim i posebnim. Kada atmosfera dostiže vrhunac, kada se veseli i nazdravlja njihov zvuk tera na igru, slavlje i veselje.

Doček Nove godine se organizuje u kafanama, restoranima, hotelima, kafićima, ali u kućama, stanovima, na planinama, moru, selu, u zavičaju... Ali bilo gde da slavite Novu Godinu uvek želite da bude nezaboravna, vesela, da vam najavi uspešnu narednu godinu, ali i da budete okruženi dragim ljudima i odličnom atmosferom. I već zahuktalo slavlje do usijanja uglavnom dovode trubači svirajući popularne melodije, kola i sve što poželite. 


Najbolji doček nove godine Trubači Novi Sad
 

Tada se bacaju štikle, penje na stolove, dižu ruke u vazduh, nazdravlja i veseli dok truba svojim neponovljivim zvukom ispunjava prostor i razgaljuje srca prisutnih. I dok se čuju trubači i otvara šampanjac nova godina može da počne. 

Vrhunac večeri donosi nezaboravne trenutke i fotografije sa prijateljima, ali i trubačima koji u tim trenucima i jesu sastavni deo vašeg provoda. I dok ih grlite kao da se znate ceo život već smišljate gde ćete ih pozvati da sviraju sledeći put jer želite opet tako dobar provod kao za ovu Novu godinu i baš uz ovaj trubački orkestar.

Trubački orkestar Veseli momci iz Novog Sada su najbolji izbor za doček Nove godine. Neka odbrojavanje počne. Rezervišite vaš orkestar na vreme.