Veseli Momci trubači za sva veselja

Optimizacija sajta predstavlja ukupno unapređenje vašeg internet prisustva s ciljem povećanja posećenosti sajta. Ukoliko ste prvi na Guglu, posećenost vašeg sajta može da bude veća i od 30 hiljada poseta samo preko internet pretraga. Sajtovi koji su prvi na Guglu ili na prvoj stranici rezultata internet pretrage bivaju višestruko više posećivani od sajtova koji nemaju tu poziciju. Takva rangiranost vašeg sajta može da vam obezbedi prekretnicu u poslovanju i mnogo veću uspešnost. Ukoliko je, na primer, za pretragu trubači novi sad vaš sajt na prvoj stranici ponuđenih rezultata pretrage, veće su šanse da ćete upravo vi biti angažovani za uslugu koju pružate.

Optimizacija sajta

Optimizacija sajta je nezaobilazna ukoliko želite da vaš sajt bude efikasan, posećen i da vam služi povećanju profita. Ispravnim tehničkim podešavanjima sajta, ukupnim unapređenjem i razvojem, poboljšanjem informativnog sadržaja kako bi on bio relevantan za pretražioce i posetioce, možete postići veliku mesečnu posećenost sajta koja će raditi u vašu korist. Dobićete mnogo veći broj angažmana, sklopićete nova poslovna partnerstva, prodaćete veći broj svojih proizvoda i usluga.

Povećanje posećenosti sajta

Postoje brojni načini da se poveća posećenost vašeg sajta, evo nekih od njih:

Vođenje Facebook stranice vam omogućava da imate profesionalnu promociju vašeg poslovanja, usluga i proizvoda. Kvalitetno vođenje društvenih mreža povećava vidljivost i prisutnost vašeg brenda, dovodi do uspešnije prodaje, ali istovremeno i povećava saobraćaj ka vašem sajtu i njegovu ukupnu posećenost.

Reklama na portalima kao što su preporucujemo.rs, nsdanas.rs, optop.rs, prirodni-lek.rs vam omogućava da predstavite svoje aktivnosti i uspehe specifičnoj vrsti publike koja do tada nije čula za vas. Takva reklama osim što je korisna sama po sebi, omogućava vam i da je podelite na svojim društvenim mrežama ali i povećava saobraćaj ka vašem sajtu zbog povećanja broja kvalitetnih linkova ka vašem sajtu, što je indikator za Gugl da je vaš sajt relevantan za određenu temu i određenu oblast.

Optimizacijom sponzorisanih kampanja na društvenim mrežama postižete da dobijete maksimalne rezultate za svoj uloženi novac. Ona počiva na analizi podataka koja se obavlja sa ciljem da se utvrde elementi uspešne kampanje kako bi se u njih investirali svi raspoloživi resursi. Na taj način dobijate najveći povraćaj svoje investicije.

SEO optimizacija je optimizacija vašeg sajta za internet pretraživač prema kriterijumima i najboljim standardima na kojima ti pretraživači insistiraju i prema kojima rangiraju sajtove. U nastavku poslušajte predavanje Milenka Srećkovića iz Spektrum kooperative o SEO optimizaciji.

(Predavanje Kako biti prvi na Guglu - predavač Milenko Srećković, osnivač i programer Spektrum kooperative)

PROGRAMERSKA, SEO FIRMA

Potrebna vam je usluga optimizacije sajta? Kontaktirajte Spektrum kooperativu za dogovor o unapređenju i poboljšanju vašeg sajta.

Pozovite nas na telefon: 062/234-251 ili nam pišite na i-mejl: kontakt@spektrum.rs